Dobro došli na službenu web stranicu župe Posuški Gradac

Kraljica mira u Broćancu

kraljica mira brocanac 1a

Dragi župljani u nedjelju je proslavljen patron župe Kraljice mira u filijalnoj crkvi u Broćancu.
Proslava je počela sa svetim misnim slavljem u Broćanačkoj crkvi u 11h, svetu misu predslavio je fra Augustin Čordaš, župni vikar na Širokom brijegu.

Fra Augustin je u homiliji istaknuo kako je važno prepuštati se Božjoj volji, i kako mi ljudi trebamo oprostiti i otpustiti svaku mržnju i nemir, a ne ju potiskivati. Iza mise nastavili smo prigodno druženje ispred crkve uz čašicu razgovora.

Uz fra Augustina bio je i naš župnik fra Valentin koji je bio sa nama kroz cijelu trodnevnicu i na samom slavlju. Prvi dan predslavio je župnik fra Valentin, a drugi dan i samu uočnicu don Joko Blažević, župnik u Hercegovačkim Vinjanima.

Zahvalni smo Bogu na trodnevnici i na samom slavlju naše Kraljice mira, zahvaljujemo našim propovjednici ma i ispovjednicima , Malom župnom zboru, i bogoslovu fra Željku i sjemeništarcima Mati i Antoniju koji su bili u asistenciji i koji su čitali, također zahvaljujemo svima koji su predmolili i molili krunicu kroz tri dana, i svima koji su slavili Svetu euharistiju u čast Majke Božje, naše Kraljice mira!

kraljica mira broćanac

kraljica mira broćanac

kraljica mira broćanac

kraljica mira broćanac

kraljica mira broćanac