Dobro došli na službenu web stranicu župe Posuški Gradac

Dani dječjeg veselja u Posuškom Gracu

dani djecjeg veselja 1aDani dječjeg veselja i ove godine brojnoj dječici stavili su osmijeh na lica. Dva dana su održane igre, a treći dan prisustovali smo na Svetoj misi.

Što je to što toliko djecu razveseli pa da nam se svake godine vraćaju ponovno? To su zasigurno nova poznastva, uzbuđenost i vrli natjecateljski duh, navijanje za svoju ekipu, osjećaj povezanosti sa cijelom svoju grupom, igre koje te uče biti strpljiv, domišljat, maštovit i timski igrač.

100tinu djece u jednom dvorištu crkve, u našem Posuškom Gracu iz svega glasa radosno povikuju "Naprijed plavi", "Ajmo zeleni",  "Žuti, Žuti...", " Pobijedit će naši!" .... Skaka, igra, uzvici, zagrljaji, rumeni obrazići, malene ručice, preslatki glasići čine srce topljivim i čine da svi framaši kažu "Vrijedilo je. Dođite nam opet". I opet će doći, to nam sami kažu.

Nitko nije ostao ni gladan ni žedan jer svega je bilo. Za našu dječicu pripremljeni su i poklončići treći dan, a oni sami za nas su veliki poklon. Tako su prošli brzo dani, a nama framašima ostale su još jedne lijepe uspomene i motivacija za sljedeću godinu. Najprije hvala dragom Bogu na ljepo vremenu, strpljenju našeg župnika fra Valentina, prekrasnoj djeci i hvala roditeljima što su se odazvali i imali povjerenja te svoju malene doveli k nama, framašima.

Hvala i sponzorima koji su omogućili sredstva da našu djecu proveselimo raznim igrama, te osiguramo jelo i piće. To što ste učinili, učinili ste za našu, za svoju djecu.

Vidimo se i sljedeće godine! Bog vas blagoslovio!
Framašica Gabrijela Milićević

dani djecjeg veselja 1

dani djecjeg veselja 2

dani djecjeg veselja 3

dani djecjeg veselja 4

dani djecjeg veselja 5